Camera_edited_edited.jpg

Wie zijn wij en wat doen we?

Wie zijn wij? Mijn naam is Rick Wensma. Ik ben de oprichter van RWPRODUCTIONS.

RWPRODUCTIONS is een creatief bedrijf dat zich vooral richt op video producties. Ook doen wij wat met fotografie maar dat is meer een bijzaak.


Wat voor soort video's maakt RWPRODUCTIONS allemaal?

Ik richt mij niet specifiek op een film onderwerp, dit komt eigenlijk omdat ik alles qua filmen heel erg leuk vind om te doen. Ik ben vooral bezig met de volgende video's:


- Online commercials

- Interviews

- Vlogs editen

- Behind the scenes video's

- Aftermovies van festivals

- Sfeer video's

- evenement video's

- Bedrijfs video's

- Product video's


Een van de laatste video's die ik heb gemaakt in 2020! De behind the scenes video van Vestiti Del Capo.


Met foto doe ik vooral dit:

- Fotoshoots

- Sfeerfoto's

- Food fotografie


Bekijk hier mijn portfolio pagina, om de meest recente video's te zien die ik gemaakt heb.


Hoe gaat RWPRODUCTIONS te werk?

Meestal wordt er eerst een offerte aangevraagd door de opdrachtgever. (En ik zeg meestal omdat ik ook klanten heb waar ik al een langere tijd mee werk, en hun precies weten wat ik vraag) Bij het opvragen van een offerte is het belangrijk dat er duidelijk word omschreven wat de bedoeling is van de foto/video productie, waar, wanneer en hoe laat tot hoe laat iemand er moet zijn. Op basis van deze informatie maak ik een offerte (mits de datum nog vrij is).


Na akkoord van de offerte kunnen we gaan voorbereiden voor de opnamedag. Ik zorg altijd dat ik van te voren precies weet welke apparatuur ik nodig heb voor de desbetreffende klus en dat alles op tijd klaar staat. Op de opnamedag bespreek ik altijd alles goed door met de contactpersoon en zorgen we samen dat de dag soepel verloopt.


Dan komt de montage. De eerste versie maak ik zoveel mogelijk naar het script, zonder kleurcorrectie en eventuele effecten/sound design. Die stuur ik op en de opdrachtgever kan de video zo vaak kijken als hij of zij wilt en daarna feedback geven over de inhoud van de video. Die feedback verwerk ik zoveel mogelijk weer in de montage. Soms zijn er bepaalde keuzes gemaakt in de montage waar je eigenlijk niet om heen kan. Als de opdrachtgever daarover feedback heeft vertel ik altijd erbij waarom ik die keuze heb gemaakt en waarom het beter kan zijn als het zo blijft. Ook doe ik bij deze feedback ronde de kleurcorrectie en de eventuele effecten/sounddesign. Deze versie stuur ik weer op en de opdrachtgever kan weer op zijn of haar gemak de video bekijken en feedback geven over deze versie. Die feedback verwerk ik nog en dan zou de video klaar moeten zijn.


Na goedkeuring voor de eindmontage volgt de factuur. RWPRODUCTIONS hanteert 14 dagen om de betaling te voldoen. Wanneer dit overschreden wordt krijgt de opdrachtgever meerdere herinneringen.


Ik hoop dat jullie nu beter weten wie ik ben en wat RWPRODUCTIONS precies doet!


Heb je vragen of wil je informatie opvragen voor een foto/video productie dan kan je hier naar de contact pagina.


RWPRODUCTIONS-LOGO-VIDEOGRAAF-VIDEOPRODUCTIE-BEDRIJFSFILM