top of page

Wij zorgen voor jullie onvergetelijke bruiloft op video!

JULLIE BRUILOFT OP VIDEO.

Leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd. En natuurlijk ook leuk dat jullie opzoek zijn naar een videograaf om jullie bruiloft vast te laten leggen. Met al ruim 5 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we een video tot leven kunnen brengen.

BRUILOFT LATEN FILMEN - VIDEO VAN MIJN BUILOFT - OMGEVING ROTTERDAM - RWPRODUCTIONS - KOSTEN VOOR HET LATEN FILMEN VAN MIJN BRUILOFT - TROUWFILM

Op een trouwdag gebeurt er zoveel dat je soms niet 100% kan genieten van elk moment. Door een video te laten maken kan je achteraf als nog van elk moment optimaal genieten. Zo kan je elk jaar of zelfs elke maand of elke week terug kijken op deze mooie en bijzondere dag... jullie dag! 

Wij filmen geen volledige registraties van bruiloften. Wij filmen kortere filmische video's van de bruiloft. Zo hebben jullie deze mooie dag verzegeld in een product waar je de rest van je leven van kan blijven genieten. 

Trouwen in Maassluis, Trouwfilm laten maken, bruiloftsfilm laten maken, goedkope cameraman, videograaf voor onze bruiloft

Hier vindt je een aantal voorbeelden van eerdere bruiloften die wij hebben mogen filmen!

TROUWVIDEO'S

WAT BRUIDSPAREN ZEGGEN

John & Daniëlle

''Wij willen je graag bedanken voor het geweldige filmpje van ons trouwen!!! Hier zijn wij echt zo ontzettend blij mee, wat heb je dit fantastisch gedaan!!! Nogmaals heel veel dank!!!''

Mark & Larissa

''Wat een super tof filmpje, wat zijn wij hier super blij mee!  Heel erg super bedankt hiervoor!''

Tim & Kimberly
 

''Wat heb jij een prachtige film gemaakt zeg!! Bij deze waren het al tranen met tuiten! We zijn echt heeeeeel erg blij dat we jou hebben gevraagd voor de bruiloft, je bent geweldig!''

VOORBEELD VIDEO'S

Prijzen voor 2024 kunnen afwijken van deze prijzen.

PAKKETEN.

TROUWEN OMGEVING MAASSLUIS - TROUWFILM - RWPRODUCTIONS - KOSTEN VOOR TROUWFILM - VIDEOGRAAF INHUREN VOOR ONZE BRUILOFT

ZILVER.

✔ 1 videograaf
✔ (Online) kennismakingsgesprek
✔ 6 uur aanwezig
Gratis
Social video (+/- 1 min)
✔ Highlightfilm (+/- 7 min)
✔ Audio opnames
✔ Digitale aanlevering

Reiskosten gratis (Binnen Nederland)

899incl. BTW

TROUWEN GEMEENTE ROTTERDAM - MAASSLUIS - RWPRODUCTIONS - TROUWFILM LATEN MAKEN - TROUWDAG LATEN FILMEN - KOSTEN VOOR EEN TROUWFILM

GOUD.

✔ 1 videograaf
✔ (Online) kennismakingsgesprek

 9 uur aanwezig 
Gratis Social video
 (+/- 1 min)
Trouwfilm (+/- 15 min)
✔ Audio opnames

✔ Digitale aanlevering
Reiskosten gratis (Binnen Nederland)

1299incl. BTW

Liever zelf een pakket samenstellen? Tuurlijk, dat doen wij ook! Laat ons weten wat jullie planning is en wat jullie graag zouden willen. Wij maken daarna een offerte op maat.

EXTRA'S.

TROUWFILM LATEN MAKEN - KOSTEN VOOR HET MAKEN VAN EEN TROUWFILM - TROUWEN GEMEENTE MAASSLUIS - ROTTERDAM - VIDEOGRAAF INHUREN VOOR ONZE BRUILOFT

TWEEDE CAMERAMAN.

Op een bruiloft gebeurt er ontzettend veel. De mooie, leuke en spontane momenten gebeuren soms maar één keer. Een enkele cameraman zou dit moment kunnen missen. Door een tweede cameraman erbij te boeken ben je er zeker van dat de meest spontane momentjes ook op beeld staan. Dit zorgt voor een nog mooiere video met meer gevoel en emotie.

500incl. BTW

Wit Bruiloft Altaar

EXTRA UUR ERBIJ.

Mocht een van onze pakketen nou precies bij jullie passen, maar willen jullie dat wij langer aanwezig zijn? Dit is ook zeker mogelijk. Voor €80,- per uur kunnen wij langer blijven. De montage blijft dan het zelfde als het pakket dat jullie gekozen hebben. 

80incl. BTW

Bruiloft Mark & Larissa.00_00_39_17.Still003.jpg

RUWE BEELDEN.

Alle beelden achter elkaar geplakt in een video, zonder bewerking. 

300incl. BTW

VEEL GESTELDE VRAGEN.

Worden de films altijd online gezet?
De video's zullen op de social media kanalen en op de website van RWPRODUCTIONS komen te staan. Mocht dit niet gewenst zijn dan is het mogelijk om andere afspraken overeen te komen. 

Hoe worden de films opgeleverd?
Als de video's helemaal klaar zijn dan krijgen jullie de video's digitaal aangeleverd via de mail.

Mogen wij zelf de muziek uitzoeken?
Voor de social video is het belangrijk dat de muziek rechten vrij is. De video wordt namelijk online geplaatst en dan mag je niet zomaar elke muziek gebruiken. De muziek zoek ik uit op basis van jullie wensen en smaak. Voor de lange film is het wel mogelijk zelf muziek te kiezen!

Zitten we aan onze keuze vast?
Tot en met het kennismakingsgesprek zitten jullie nergens aan vast. Na het kennismakingsgesprek zal ik jullie vragen om een keuze te maken. Jullie moeten uiteindelijk de juiste keuze maken, een videograaf is er een groot gedeelte van de dag bij en dat moet natuurlijk wel goed voelen.

RWPRODUCTIONS-LOGO-VIDEOGRAAF-VIDEOPRODUCTIE-BEDRIJFSFILM
bottom of page