top of page

Welke bruidsvideo moeten jullie kiezen?

Jullie zijn opzoek naar een videograaf voor jullie bruiloft. Super leuk natuurlijk maar het kan ook wat verwarring bij jullie brengen.


Bruiloftvideografie, bruiloftsfilm, videograaf voor onze bruiloft, onze bruiloft laten filmen, wedding time

De ene heeft een pakket van 6 uur, de andere weer van 10 uur en sommige zijn er zelfs de hele dag bij. Ook de prijzen verschillen enorm, de ene zal meer vragen voor 6 uur aanwezigheid dan de ander. Waarom is dat?Eigenlijk is dat redelijk vanzelfsprekend, de

cameramensen met meer ervaring en betere apparatuur vragen ook een stuk meer voor eigenlijk hetzelfde. En dan vragen jullie jezelf af: waar doen we dan goed aan? Als het toch allebei redelijk het zelfde is dan gaan we toch gewoon voor de goedkoopste.


Geen gekke gedachte, ik zou precies het zelfde hebben gedaan.


Maar kijk altijd goed naar wat je ook daadwerkelijk krijgt. Het gaat natuurlijk niet alleen om de aantal uren dat iemand aanwezig is, het gaat om het eindproduct.


Krijgen jullie een video van 5 minuten, 15 minuten of zelfs 30 minuten of meer. En wat voor kwaliteit heeft de video, is het Full HD of 4K. Zit er ook nog een korte video bij of krijg je maar één video?


Allemaal verschillende onderdelen in de pakketen die de video specialisten aanbieden.


Bruiloftsfilm, Bruiloftvideografie, Bruiloftsvideograaf, bruiloft laten filmen, onze bruiloft op film, Bruiloft in Maassluis, Bruiloft omgeving rotterdam, bruiloft laten filmen in Maassluis, Onze bruiloft op video

Kijk vooral naar wat jullie graag willen zien. Is een korte video van 5 minuten voor jullie ook goed genoeg? Kies daar dan voor en geef niet onnodig meer geld uit aan een paar extra minuten film.


Uiteindelijk is het jullie dag en moeten jullie samen genieten van het eindproduct!


Bij veel videomakers hebben jullie ook nog de keuze om zelf een pakket samen te stellen. Als jullie alleen de ceremonie en de fotoshoot op video willen hebben, laat daar dan een korte compilatie van maken!


Er is meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Willen jullie meer informatie over het maken van een bruidsvideo? Bekijk dan www.rickwensma.nl/bruiloften en neem contact met ons op!


Comments


bottom of page